1. Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta sokerilla, suolalla, valkoviinietikalla ja öljyllä. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista myös mehu sekaan. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  2. Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella. Purista sekaan puolikkaan limen mehu. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Huuhtele ja leikkaa salaatti pienemmäksi. Pese ja halkaise tomaatit. Viipaloi tomaatinpuolikkaat.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista noin 5 minuuttia käännellen.
  5. Mausta jauheliha texmex-mausteseoksella.
  6. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Täytä pitaleivät jauhelihalla, marinoidulla punakaalilla, salaatilla, tomaattiviipaleilla ja jogurttikastikkeella.
  8. Tarjoile heti.
Vinkki! Pitaleivät voi lämmittää myös leivänpaahtimessa.
Vinkki! Voit kuoria ja hienontaa muutaman valkosipulinkynnen ja paistaa jauhelihan kanssa.