1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna kuorittu valkosipulinkynsi.
  3. Huuhtele lehtikaalit. Poista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerinsuikaleet ja paista käännellen 4 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  5. Lisää pannulle sipulit ja lehtikaalit. Jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja valkoviinietikalla.
  7. Kaada pannulle ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kiehauta kuumaksi ja hauduta hetken aikaa.
  9. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä ja mustapippurilla.
  10. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele kastike sillä.
  11. Tarjoile curry-kanakastike kypsän pastan ja salaatin kanssa.
Vinkki! Kanapastaan sopii myös tulisuus. Jokainen halukas voi viimeistellä annoksensa esimerkiksi chilikastikkeella.