- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuutioi pekoni. Huuhtele ja suikaloi kesäsipulit sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Valmista salaatin marinadi. Mittaa öljy, valkoviinietikka, suola, mustapippuri ja sinappi kulhoon. Sekoita kunnolla.
- Huuhtele ja revi salaatti marinadin joukkoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit salaatin sekaan.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle pekonikuutiot. Paista pekoneita sekoitellen muutama minuutti.
- Lisää pannulle sitten sipulit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Jatka paistamista hetki.
- Kaada pannulle ruokakerma ja huuhtaise purkki tilkalla vettä sekä kaada vesi mukaan pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
- Kun pasta on kypsää, valuta pasta ja lisää se pannulle pekonikastikkeen joukkoon.
- Sekoita vielä nopeasti pannulle kananmunat, parmesanjuusto ja hienonnettu lehtipersilja.
- Tarjoa perinteinen pasta carbonara salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo