1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele pinaatit kylmällä vedellä siivilässä ja jätä valumaan. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  4. Valuta tonnikalat.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit. Kuullota muutama minuutti sekoitellen.
  6. Lisää tonnikalat pannulle. Freesaa käännellen hetki.
  7. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  8. Kaada fraiche-kerma pannulle. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  9. Sekoita pinaatit, pasta ja kirsikkatomaatit kastikkeeseen. Raasta joukkoon pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu sekaan. Kuumenna vielä nopeasti.
  10. Annostele lautasille kermaista tonnikalapastaa ja tarjoa heti.
Vinkki! Kirsikkatomaatit voi lisätä sipuleiden kanssa samaan aikaan pannulle. Näin ne tuovat enemmän makua kastikkeeseen.