1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Puolita fenkoli, huuhtele ja poista kova kanta. Suikaloi fenkoli mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele pinaatit kylmän veden alla.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Revi makkarasta pieniä palleroita pannulle. Ruskista makkarapalleroita käännellen noin 2-3 minuutin ajan. Siirrä makkarat pois pannulta.
  6. Pyyhkäise pannu puhtaaksi ja kuumenna uudelleen. Lisää öljyä, sipulit ja fenkolit pannulle. Paista kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
  7. Lisää sitten makkarat pannulle kasvisten sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada paistoksen joukkoon kermapurkki ja pinaatit. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti.
  9. Tarjoa salsiccia-makkarakastike kypsän pastan kanssa.
Vinkki! Pastan maustamiseen sopii myös fenkolinsiemenet.