- Harjaa perunat ja porkkanat puhtaiksi kylmän veden alla. Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuleiden valkoiset osat ja suikaloi varret.
- Leikkaa fenkoli pituussuunnassa puoliksi, poista kova keskikohta ja viipaloi fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Voit myös käyttää mahdolliset fenkolin varret ja lehdet.
- Kuumenna kattila. Lisää kattilaan öljy ja hienonnetut sipulien valkeat osat sekä fenkolisuikaleet. Kuullota miedolla lämmöllä sekoitellen muutama minuutti.
- Lisää sitten perunat, porkkanat, vesi, fondi ja maustepippurit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Hienonna sillä aikaa tilli ja kuutioi kirjolohi.
- Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, niin lisää keittoon suola, kerma, kesäsipulien varret ja kalapalat.
- Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta sitten levy. Raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehua sekä anna makujen tasaantua muutaman minuutin.
- Viimeistele keitto hienonnetulla tillillä. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo