1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Sekoita vesi ja korppujauhot kulhossa, jätä turpoamaan hetkeksi.
  3. Lohko perunat  leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja lohko punasipuli sekä paprikat perunoiden sekaan. Mausta kasvikset  öljyllä, suolalla ja kuivatulla timjamilla. Jätä keskelle tilaa murekkeelle.
  4. Lisää jauheliha korppujauhojen joukkoon. Kuori ja raasta punajuuret ja valkosipulinkynnet jauhelihan sekaan. Valuta ja hienonna kaprikset ja lisää niistä puolet murekemassan sekaan.
  5. Mausta murekemassa kuivatulla yrttisekoituksella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita massa ja muotoile taikinasta mureke uunipellille kasvisten keskelle.
  6. Paista kasviksia ja mureketta uunissa noin 30-35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Valmista sillä aikaa jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon ja sekoita joukkoon loput kaprikset. Mausta suolalla, mustapippurilla, sinapilla ja hunajalla. Hienonna lopuksi sekaan puolikas ruukku minttua. Sekoita tasaiseksi ja jätä maustumaan.
  8. Tarjoa Lindströmin mureke paahdettujen kasvisten ja yrtti-jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Kun käsittelet punajuuria, suojaa leikkuulauta leivinpaperilla.