- Laita vesi kiehumaan perunoita ja porkkanoita varten. Pese tai kuori perunat ja porkkanat. Paloittele ja keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Viipaloi nakit.
- Kuumenna korkeareunainen pannu, voi ja öljy. Lisää pannulle nakit ja sipulit. Paista sekoitellen noin 4 minuuttia.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Lisää pannulle tomaattipyree, (dijon)sinappi ja vehnäjauhot. Paista käännellen hetki.
- Kaada pannulle reseptin vesi koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Kuori ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta mustapippurilla, öljyllä ja valkoviinietikalla.
- Valuta kypsät perunat ja porkkanat hyvin. Sekoita niihin voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa nakkikastike keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden sekä salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo