- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja öljyllä. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 20 minuuttia.
- Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa siivilään odottamaan.
- Riko kananmunat toiseen kulhoon. Mittaa sekaan vehnä- tai korppujauhot. Sekoita ja jätä hetkeksi turpoamaan.
- Mausta kermaviili suolalla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali reiluiksi nupuiksi kulhoon. Kuori ja viipaloi myös varsi. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Kun perunat ovat paahtuneet uunissa 20 minuuttia, niin lisää parsakaalit myös pellille. Jatka paahtamista 8-10 minuuttia.
- Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet kananmunien sekaan. Sekoita joukkoon juustoraaste. Purista kesäkurpitsaraasteesta ylimääräinen neste pois ja lisää kulhoon. Mausta taikina suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja paprikajauheella.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kasvisfritteritaikinaa lusikan avulla pannulle ja paina pihveiksi. Paista keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia per puoli.
- Tarjoile juustoiset kasvisfritterit paahdettujen perunoiden, parsakaalin ja kermaviillikastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo