1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla, mustapippurilla ja öljyllä. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 20 minuuttia.
  3. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa siivilään odottamaan.
  4. Riko kananmunat toiseen kulhoon. Mittaa sekaan vehnä- tai korppujauhot. Sekoita ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  5. Mausta kermaviili suolalla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
  6. Huuhtele ja leikkaa parsakaali reiluiksi nupuiksi kulhoon. Kuori ja viipaloi myös varsi. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kun perunat ovat paahtuneet uunissa 20 minuuttia, niin lisää parsakaalit myös pellille. Jatka paahtamista 8-10 minuuttia.
  8. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet kananmunien sekaan. Sekoita joukkoon juustoraaste. Purista kesäkurpitsaraasteesta ylimääräinen neste pois ja lisää kulhoon. Mausta taikina suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja paprikajauheella.
  9. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kasvisfritteritaikinaa lusikan avulla pannulle ja paina pihveiksi. Paista keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia per puoli.
  10. Tarjoile juustoiset kasvisfritterit paahdettujen perunoiden, parsakaalin ja kermaviillikastikkeen kanssa.