1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja viipaloi paprika. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi chili.
  2. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
  3. Lisää jauhelihan joukkoon valkosipulit, paprikat, porkkanat, kirsikkatomaatit ja chili. Jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, kuivatulla oreganolla, juustokuminalla, curryjauheella ja valkoviinietikalla. Anna paistoksen hautua miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia välillä sekoitellen.
  5. Laita vesi kiehumaan couscousia varten.
  6. Mittaa couscous kulhoon tai kuumaa vettä kestävään astiaan. Kaada kiehuva vesi couscousin sekaan. Mausta suolalla ja öljyllä. Peitä kannella tai kelmulla ja jätä hautumaan noin 5 minuutin ajaksi. Pöyhi kypsä couscous haarukalla ilmavaksi.
  7. Tarjoa marokkolainen jauhelihapaistos couscousin ja jogurtin kanssa.
Vinkki! Paistokseen menevät porkkanat voi lisätä myös couscousin sekaan. Kun laitat couscousia varten veden kiehumaan, niin lisää porkkanat keittymään noin 3-5 minuutin ajaksi.