- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese ja viipaloi paprika. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Suikaloi chili.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
- Lisää jauhelihan joukkoon valkosipulit, paprikat, porkkanat, kirsikkatomaatit ja chili. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, kuivatulla oreganolla, juustokuminalla, curryjauheella ja valkoviinietikalla. Anna paistoksen hautua miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia välillä sekoitellen.
- Laita vesi kiehumaan couscousia varten.
- Mittaa couscous kulhoon tai kuumaa vettä kestävään astiaan. Kaada kiehuva vesi couscousin sekaan. Mausta suolalla ja öljyllä. Peitä kannella tai kelmulla ja jätä hautumaan noin 5 minuutin ajaksi. Pöyhi kypsä couscous haarukalla ilmavaksi.
- Tarjoa marokkolainen jauhelihapaistos couscousin ja jogurtin kanssa.
Laktoositon
Marokkolainen jauhelihapaistos, couscousia & jogurttia (L)
Tämä ruoka on saanut inspiraation marokkolaisista mausteista. Tasapainoa mausteisiin tuo ravitseva couscous ja raikas jogurtti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo