- Laita vesi kiehumaan hirssiä varten. Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty hirssi hyvin ja sekoita siihen öljy ja suola.
- Pese ja puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja öljyllä.
- Leikkaa avokado puoliksi. Poista kivi varovasti veitsen avulla ja koverra hedelmäliha lusikalla leikkuulaudalle. Viipaloi avokado.
- Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sekaan minttu. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
- Leikkaa broilerin rintafileet 3-4 osaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista välillä käännellen noin 5-6 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
- Lisää broilerin sekaan lehtikaalit. Mausta suolalla, curryjauheella ja chilijauheella. Jatka paistamista hetki.
- Annostele kulhoihin hirssiä, marinoituja kirsikkatomaatteja, paistettua kanaa ja avokadoa. Viimeistele annokset minttukastikkeella.
Vinkki! Lisää hirssin keitinveteen ripaus kurkumaa.