1. Laita vesi kiehumaan hirssiä varten. Keitä hirssi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty hirssi hyvin ja sekoita siihen öljy ja suola.
  2. Pese ja puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja öljyllä.
  3. Leikkaa avokado puoliksi. Poista kivi varovasti veitsen avulla ja koverra hedelmäliha lusikalla leikkuulaudalle. Viipaloi avokado.
  4. Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sekaan minttu. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
  6. Leikkaa broilerin rintafileet 3-4 osaan.
  7. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista välillä käännellen noin 5-6 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  8. Lisää broilerin sekaan lehtikaalit. Mausta suolalla, curryjauheella ja chilijauheella. Jatka paistamista hetki.
  9. Annostele kulhoihin hirssiä, marinoituja kirsikkatomaatteja, paistettua kanaa ja avokadoa. Viimeistele annokset minttukastikkeella.
Vinkki! Voit jättää lehtikaalin paistamatta ja marinoida sen kirsikkatomaatin kanssa.
Vinkki! Lisää hirssin keitinveteen ripaus kurkumaa.