1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Riko kulhoon kananmuna. Sekoita joukkoon vesi ja korppujauhot sekä jätä hetkeksi turpoamaan. Kuori ja raasta valkosipuli sekä inkivääri. Hienonna korianteri.
  3. Huuhtele lehtikaalit, poista kova keskikohta ja suikaloi ne kulhoon. Sekoita puolet korianterista lehtikaalien joukkoon. Jätä puolet korianterista pyörykkämassaan.
  4. Sekoita sweet chili -kastike, limen mehu ja soijakastike keskenään. Kaada kastike lehtikaalien joukkoon. Jätä marinoitumaan.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kumoa jauheliha korppujauhomassan joukkoon. Lisää sekaan valkosipuli ja inkivääri. Sekoita massaan myös hienonnettu korianteri ja mausta suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella.
  7. Kuumenna paistinpannu. Pyöritä massasta pieniä pyöryköitä ja paista öljyssä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia, kunnes pyörykät ovat kypsiä.
  8. Tarjoa possupyörykät riisin ja marinoidun lehtikaalin kanssa.
  9. Nauttikaa jälkiruoaksi pestyt nektariinit.
Vinkki! Lopun sweet chili -kastikkeen voi valuttaa valmiiden annosten päälle. Lehtikaalin sekaan voi myös sekoittaa seesaminsiemeniä, nam!