1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Pese ja pilko perunat. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
  3. Kumoa broilerin jauheliha, valkosipulit ja puolet chilistä kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, paprikajauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  4. Huuhtele pinaatit kylmällä vedellä siivilässä ja jätä valumaan. 
  5. Pyörittele jauhelihataikinasta pieniä pyöryköitä öljyllä kostutetuin käsin.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle broileripyörykät ja paista noin 6-8 minuuttia käännellen. Lisää loput chilit pannulle ja jatka paistamista hetken aikaa.
  7. Kaada tomaattikastike pannulle. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  8. Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi ja pinaatit. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua joukkoon. Lisää tarvittaessa suolaa. 
  9. Tarjoile broileripyörykät tomaattikastikkeen ja murskattujen perunoiden kanssa.
  Vinkki! Korvaa tomaattikastikkeen kuivattu oregano kuivatulla basilikalla.