1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä.
  2. Mittaa ohjeen vesi kattilaan ja kiehauta kuumaksi. Sammuta liesi. 
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  4. Kuumenna paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle broilerin fileesuikaleet. Paista käännellen 4 minuuttia. 
  5. Lisää sipulit pannulle. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, kuivatulla rakuunalla ja kurkumalla.
  6. Lisää pannulle vehnäjauhot ja paista käännellen hetki.
  7. Kaada ruokakerma pannulle koko ajan sekoittaen. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja kaada myös vesi pannulle. Kuumenna kastike kiehuvaksi.
  8. Mittaa pasta voideltuun uunivuokaan. Kaada pastan päälle varovasti kuuma broilerikastike ja kiehautettu vesi. Ripottele juustoraaste päälle.
  9. Nosta vuoka uuniin ja hauduta uunissa noin 20-25 minuuttia. 
  10. Kuori ja leikkaa porkkanat tikuiksi.
  11. Tarjoa Palermon kanapasta porkkanatikkujen kanssa.
  Vinkki! Voit tarjoilla porkkanatikut alkuruoaksi pienille syöjille kanapastan ollessa uunissa.