- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori perunat ja keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Kuori ja viipaloi omenat sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu, öljy ja voi. Lisää pannulle lohipalat nahkapuoli alaspäin ja paista noin 5 minuuttia.
- Käännä kalat ja jatka paistamista vielä noin 3-4 minuuttia. Ota paistuneet kalat sivuun pannulta.
- Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita perunoihin voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoile pannulla paistettu kirjolohi murskattujen perunoiden, salaatin ja kastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo