- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat.
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit salaatin sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
- Valmista jogurttikastike. Kumoa jogurtti kulhoon ja raasta sekaan pesty kurkku ja kuorittu valkosipulinkynsi. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja lisää se jogurtin sekaan.
- Mausta kastike puolikkaan sitruunan mehulla, suolalla, mustapippurilla, sinapilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Leikkaa lohifilee annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle voi ja tilkka öljyä. Paista kalapaloja ensin nahkapuoli alaspäin noin 2 minuuttia.
- Mausta kalat suolalla ja mustapippurilla. Käännä sitten kalat ja jatka paistamista vielä 1-2 minuuttia. Jätä kalapalat hetkeksi vetäytymään.
- Tarjoa paistettu kirjolohi keitettyjen perunoiden, tsatsikin ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo