1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtaise parsakaali ja leikkaa pieniksi nupuiksi. Suikaloi rohkeasti myös varsi mukaan. Varresta voit kuoria päällimmäisen kerroksen pois.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voi ja härkäpapusuikaleet. Paista suikaleita muutama minuutti sekoitellen.
  4.  Lisää sitten pannulle sipulit ja parsakaalit. Jatka paistamista hetken aikaa ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla timjamilla. Sekoita sitten joukkoon vehnäjauhot. Sekoittamisen jälkeen lisää ruokakerma ja kuumenna seos. Ohenna kastiketta tarvittaessa pastan keitinvedellä.
  5. Viimeistele kastike sitruunan mehulla ja parmesanilla. Valuta kypsä pasta ja kaada kastikkeen joukkoon.
  6. Tarkista maku ja tarjoa heti.