1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pastan keittoaikaa on jäljellä noin 3 minuuttia, niin lisää parsakaalit pastan joukkoon kiehumaan. Valuta kypsä pasta ja parsakaali hyvin.
  5. Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää pannulle broilerin suikaleet ja paista noin 4 minuuttia käännellen.
  6. Lisää broilerin joukkoon sipulit ja jatka paistamista muutama minuutti.
  7. Sekoita pannulle vehnäjauhot. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada pannulle ruokakerma, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  9. Lisää keitetty pasta ja parsakaalit pannulle kastikkeen joukkoon.
  10. Tarjoa kermainen pasta Alfredo heti. 
  Vinkki! Huuhtele keitetty parsakaali kylmällä vedellä, näin se säilyttää rapsakkuutensa ja kauniin vihreän värinsä.