1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Valuta ananakset.
  3. Rullaa pizzataikina uunipellille. Painele taikina ohuemmaksi uunipellille.
  4. Sivele lusikalla pizzakastike taikinan päälle.
  5. Ripottele juustoraaste tomaattikastikkeen päälle.
  6. Lisää sitten juuston päälle pepperonisiivut ja ananakset.
  7. Nosta uuniin ja paista noin 12-15 minuuttia, kunnes juustoraaste on saanut kauniin kullanruskean värin.
  8. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja leikkaa tomaatit neljään osaan joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja öljyllä.
  9. Viimeistele valmis pizza kuivatulla oreganolla.
  10. Tarjoile pepperonipizza salaatin kanssa.