- Kuori ja kuutioi perunat, porkkanat ja sipuli.
- Kuumenna iso kattila, öljy ja voi. Lisää kattilaan perunat, porkkanat ja sipulit. Freesaa muutama minuutti käännellen.
- Mittaa kattilaan vettä niin, että juurekset peittyvät. Mausta kalaliemikuutiolla, suolalla, maustepippureilla, laakerinlehdillä ja fenkolinsiemenillä.
- Kuumenna keitto kiehuvaksi ja keitä noin 10-15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuutioi kirjolohi.
- Kun perunat ovat melkein kypsiä, niin lisää keittoon kirjolohi ja ruokakerma. Huuhtele kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia niin, että lohi ja perunat ovat kypsiä.
- Hienonna tilli ja viimeistele keitto sillä.
- Tarjoile kermainen lohikeitto ruisleivän kanssa.
Laktoositon (sis. äyriäisiä)
Kermainen lohikeitto & ruisleipää (L, sisältää äyriäisiä)
Kermainen lohikeitto maistuu aina. Kalakeitto tarjoillaan tuoreen ruisleivän kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo