1. Pese tai kuori perunat ja porkkanat. Paloittele ne. Huuhtele ja leikkaa kukkakaali nupuiksi. Kuori ja viipaloi myös varsi.
  2. Kuumenna korkeareunainen kattila, öljy ja voi. Lisää broilerin jauheliha kattilaan. Paista käännellen noin 4 minuuttia.
  3. Lisää perunat, porkkanat ja kukkakaalit kattilaan broilerin sekaan. Jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rakuunalla ja valkoviinietikalla.
  5. Mittaa reseptin vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 10 minuuttia.
  6. Huuhtele ja puolita retiisit. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit.
  7. Kun keitto on kiehunut noin 10 minuuttia, niin kaada ruokakerma keittoon. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi keittoon. Sekoita retiisit ja osa kevätsipuleista keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  8. Tarjoile Ruokaboksin kesäinen kanakeitto tuoreen ruisleivän kanssa. Viimeistele annokset kevätsipulilla.