1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
  2. Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Mausta kermaviili suolalla, mustapippurilla, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kalapihvit pannulle ja paista 4-5 minuuttia per puoli.
  5. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  6. Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
  7. Tarjoile savukalapihvit murskattujen perunoiden, kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.