1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. 
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista käännellen noin 4 minuuttia. 
  5. Lisää pannulle valkosipulit, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja kuivatulla basilikalla. 
  6. Sekoita keitetty pasta pannulle.
  7. Raasta pastaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua sekaan.
  8. Tarjoa kanapasta parmesanjuuston kanssa.