- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
- Lisää pannulle valkosipulit, lehtikaalit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja kuivatulla basilikalla.
- Sekoita keitetty pasta pannulle.
- Raasta pastaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua sekaan.
- Tarjoa kanapasta parmesanjuuston kanssa.
Laktoositon
Sitruksinen kanapasta kirsikkatomaateilla & parmesanjuustolla (L)
Lehtikaali ja kirsikkatomaatit tuovat kivan lisän tähän kanapastaan. Raikas sitruuna ja parmesanjuusto kruunaavat kokonaisuuden.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo