- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa laakea uunivuoka leivinpaperilla.
- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja pilko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta pestyn sitruunan kuorta joukkoon ja purista myös mehua sekaan. Hienonna joukkoon tilli.
- Nosta kirjolohi uunivuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä kermaviili lohen pintaan. Nosta vuoka uuniin ja paista noin 20-25 minuuttia, kunnes lohi on kypsä.
- Suikaloi kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
- Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoile kermaviilillä kuorrutettu lohi murskattujen perunoiden ja kaalisalaatin kanssa.
Gluteeniton - Laktoositon
Sitruunaisella kermaviilillä kuorrutettua lohta & murskattuja perunoita (G,L)
Kermaviilistä, sitruunasta ja tillistä valmistuu raikas kuorrute kirjolohen päälle. Lisäksi murskattuja perunoita.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo