1. Jos sinulla on pakastin niin laita vuohenjuusto paketti hetkeksi pakastimeen, jotta se pysyy paistaessa paremmin kasassa.
  2. Kuori ja lohko bataatit, sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna korkeareunainen kattila. Lisää tilkka öljyä ja bataatit sekä sipulit kattilaan. Kuullota muutama minuutti sekoitellen.
  4. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, curryjauheella, chilijauheella ja valkoviinietikalla. Lisää kasvisten sekaan vesi ja kasvisfondi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 20 minuuttia.
  5. Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon ripaus mustapippuria. Ota vuohenjuusto pakastimesta ja leikkaa noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Taputtele vuohenjuustoviipaleet vehnäjauhoissa ja nosta viipaleet tarvittaessa vielä kylmään.
  6. Kun kasvikset ovat läpikypsiä niin lisää keiton joukkoon kerma ja soseuta keitto. Tarkista maku.
  7. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää öljyä. Paista vuohenjuustoviipaleet pannulla molemmin puolin nopeasti ja nosta lautaselle talouspaperin päälle.
  8. Annostele keittoa lautasille ja tarjoa paistetun vuohenjuuston kanssa.