- Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Paloittele keittojuurekset. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunat, porkkanat, keittojuurekset ja valkosipulit. Freesaa kasviksia sekoitellen 3-4 minuutin ajan.
- Lisää kattilaan reseptin vesi, laakerinlehdet, suola, mustapippuri ja kuivattu yrttisekoitus. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin jauheliha ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Mausta suolalla, curryjauheella ja kurkumalla.
- Kun perunat ovat melkein kypsiä, niin sekoita keittoon paistettu jauheliha ja sulatejuusto. Kuumenna vielä kiehuvaksi.
- Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu.
- Viimeistele keitto persiljalla ja sitruunan mehulla.
- Tarjoile Koskenlaskijan kanakeitto heti.
Laktoositon - Gluteeniton
Koskenlaskijan kanakeitto (L,G)
Täyteläinen kanakeitto saa makunsa tuhdista sulatejuustosta. Tämä keitto on yksi Ruokaboksin suosituimmista keitoista.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo