1. Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Paloittele keittojuurekset. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan perunat, porkkanat, keittojuurekset ja valkosipulit. Freesaa kasviksia sekoitellen 3-4 minuutin ajan. 
  3. Lisää kattilaan reseptin vesi, laakerinlehdet, suola, mustapippuri ja kuivattu yrttisekoitus. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin jauheliha ja paista käännellen 4-5 minuuttia. Mausta suolalla, curryjauheella ja kurkumalla.
  5. Kun perunat ovat melkein kypsiä, niin sekoita keittoon paistettu jauheliha ja sulatejuusto. Kuumenna vielä kiehuvaksi. 
  6. Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu. 
  7. Viimeistele keitto persiljalla ja sitruunan mehulla. 
  8. Tarjoile Koskenlaskijan kanakeitto heti.