1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa fenkoli puoliksi ja poista kova kanta. Suikaloi fenkoli ohuiksi suikaleiksi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voita ja oliiviöljyä. Ruskista broilerin fileepalat pannulla noin 3 minuutin ajan.
  4. Lisää broilereiden joukkoon valkosipuli ja fenkolit. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  5. Lisää pannulle paseerattu tomaatti ja huuhtaise tölkki tilkalla vettä sekä pyöräytä mukaan pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.
  6. Tarjoa tomaattinen kanakastike valutetun pastan ja parmesanin kanssa.