1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Huuhtele ja harjaa bataatit puhtaaksi. Leikkaa bataatit ohuiksi veneiksi. Voitele uunivuoka ja levitä bataatit vuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  3. Paista bataatteja uunin keskitasoa ylemmällä tasolla 15 – 20 minuuttia.
  4. Bataattien kypsyessä suikaloi kevätsipulit ja chili. Sekoita majoneesin joukkoon juustoraaste sekä pippuri.
  5. Suikaloi punakaali ja paprika. Sekoita kulhossa ja valuta päälle etikka.
  6. Nosta vuoka uunista ja lisää tonnikalat. Lusikoi majoneesi-juustoraasteseosta nokareina tonnikalan päälle. Paista vielä noin 5-8 minuuttia.
  7. Ripottele pinnalle kevätsipuli ja chili. Tarjoa punakaali-paprikasalaatin kanssa.