1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita vesi kiehumaan spagettia varten. Voitele laakea uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Voit myös raastaa porkkanat.
  3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lyhennä keittoaikaa noin 2 minuuttia. Valuta keitetty spagetti hyvin ja kumoa uunivuokaan. Sekoita spagettiin öljy.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia. 
  5. Lisää pannulle sipulit ja porkkanat. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla oreganolla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen. 
  6. Kaada tomaattimurska pannulle, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutaman minuutin ajan. 
  7. Sekoita jauhelihakastike varovasti uunivuokaan spagetin sekaan. 
  8. Ripottele vuoan pinnalle juustoraaste. Nosta vuoka uuniin ja paista noin 10-12 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
  9. Huuhtele rucola siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  10. Tarjoile jauhelihaspagettivuoka rucolan kanssa.
  Vinkki! Leikkaa vuokaan menevät porkkanat tikuiksi ja tarjoile ne alkuruoaksi.