- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita vesi kiehumaan spagettia varten. Voitele laakea uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Voit myös raastaa porkkanat.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lyhennä keittoaikaa noin 2 minuuttia. Valuta keitetty spagetti hyvin ja kumoa uunivuokaan. Sekoita spagettiin öljy.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Lisää pannulle sipulit ja porkkanat. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla oreganolla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä. Jatka paistamista hetken aikaa sekoitellen.
- Kaada tomaattimurska pannulle, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutaman minuutin ajan.
- Sekoita jauhelihakastike varovasti uunivuokaan spagetin sekaan.
- Ripottele vuoan pinnalle juustoraaste. Nosta vuoka uuniin ja paista noin 10-12 minuuttia, kunnes juusto on saanut kauniin värin.
- Huuhtele rucola siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Tarjoile jauhelihaspagettivuoka rucolan kanssa.
Laktoositon
Juustoinen jauhelihaspagettivuoka & rucolaa (L)
Tässä reseptissä maukas jauhelihakastike ja spagetti sekoitetaan keskenään. Koko komeus kuorrutetaan juustolla ja gratinoidaan uunissa rapeaksi.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo