1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kesäsipulit ja kuutioi paprika.
  3. Kuumenna iso paistinpannu ja lisää tilkka öljyä. Ruskista jauheliha pannulla.
  4. Lisää sitten pannulle sipulit ja paprikat sekä jatka paistamista hetken aikaa. 
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  6. Lisää pannulle punaviinietikka, tomaattipyree, vesi, fondi ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi.
  7. Mittaa raaka pasta uunivuokaan ja kaada päälle kuuma jauhelihakastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta maun mukaan. Paista gratiinia uunissa noin 20 minuuttia.
  8. Valmista salaatti. Huuhtele ja revi rucola kulhoon. Viipaloi joukkoon kurkku ja mausta ripauksella suolaa, mustapippuria ja tilkalla oliiviöljy.
  9. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista ja tarjoa salaatin kanssa.