1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa iso uunivuoka tai pelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja porkkanat huolellisesti sekä paloittele ne kuorineen uunipellille.
  3. Huuhtele ja puolita fenkoli sekä poista kova kanta. Leikkaa fenkoli lohkoiksi kasvisten  sekaan.
  4. Mausta kasvikset suolalla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä.
  5. Mausta broilerinkoivet suolalla, chilijauheella, paprikajauheella, mustapippurilla ja öljyllä.
  6. Nostele broilerinkoivet kasvisten päälle uunipellille. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 45 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä.
  7. Valmista sillä aikaa minttujogurtti. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku minttua. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla sekä hunajalla. 
  8. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Kuori ja lohko appelsiinit sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä öljyllä.
  9. Tarjoile paahdetut broilerinkoivet uunikasvisten, minttujogurtin ja salaatin kanssa.
Vinkki! Broilerinkoipien maustamiseen sopii myös curryjauhe.