1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat.
  2. Kuumenna iso korkeareunainen paistinpannussa ja öljy. Lisää pannulle jauheliha.
  3. Ruskista jauhelihaa noin 3 minuuttia.
  4. Lisää jauhelihan sekaan sipulit ja porkkanat. Jatka paistamista muutama minuutti.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
  6. Lisää sitten pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
  7. Riko lasagnelevyjä pienemmiksi paloiksi pannulle, niin että ne peittyvät kunnolla kastikkeeseen. Voit lisätä hieman vettä tässä vaiheessa.
  8. Hauduta lasagnea kannen alla noin 12-15 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.
  9. Valmista sillä välin salaatti. Huuhtele salaatti kulhoon. Leikkaa huuhdottu kurkku joukkoon. Mausta oliiviöljyllä ja ripauksella suolaa.
  10. Lisää lopuksi lasagnen pinnalle tuorejuusto nokareina, sekä ripottele päälle parmesanraaste. Hauduta sen jälkeen vielä noin 5 minuuttia kannen alla.
  11. Tarjoa yhden pannun lasagne salaatin kanssa.
Vinkki! Jos sinulla on uunin kestävä pannu, voit kypsentää lasagnen myös uunissa. 225 asteessa n. 20-25 minuuttia.