Juustoinen jauhelihaspagettivuoka & rucolaa
Tässä reseptissä maukas jauhelihakastike ja spagetti sekoitetaan keskenään. Koko komeus kuorrutetaan juustolla ja gratinoidaan uunissa rapeaksi.
- Spagettivuoka:
- 0.5 rklöljyä vuoan voiteluun
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 3 porkkana
- n. 350 g spagettia
- 1 rklöljyä spagettiin
- 1 rklöljyä paistamiseen
- 1 pktnaudan jauhelihaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlpaprikajauhetta
- 2 tlkuivattua oreganoa
- 1 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prktomaattipyreetä
- 1 tlktomaattimurskaa + 4 dl vettä
- 1 psjuustoraastetta
- Lisäksi:
- 1 rsrucolaa