Kesäkurpitsalasagne härkiksellä
Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt - lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.
- Kesäkurpitsalasagne:
- 0.5 rklöljyä
- n. 0,8-1 kg kesäkurpitsoja
- 1 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- 1 tlkuivattua oreganoa
- ripaus mustapippuria
- Tomaattikastike:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- 2 rklöljyä
- 1 pkthärkismurua
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 2 tljuustokuminaa
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 tlktomaattimurskaa + 2 dl vettä
- 1 prkvegaanista tuorejuustoa
- 1 psvegaanista juustoraastetta