Ruokaboksi

Meheväksi haudutettua Lyonin kanaa & riisiä

Tästä reseptistä valmistuu klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Ruoan esivalmistelut vievät vain hetken ja niiden jälkeen ruoka valmistuu kuin itsestään. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään ranskankermalla.

Clock Icon50 min

Pata:
1 rklöljyä vuoan voiteluun
0,5 kg porkkanoita
3 valkosipulinkynsi
1 pktbroilerin paistileikkeitä
1 rklöljyä
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
Mausteliemi:
6 dlvettä
5 rkl tomaattipyreetä
1 kanafondi
3-4 rkl puna- tai valkoviinietikkaa
4 laakerinlehteä
Riisi:
1 psbasmatiriisiä
Lisäksi:
1 prkcreme fraichea

Lisää samanlaisia reseptejä