Sadonkorjuun kermainen kanapata & riisiä
Sadonkorjuun kanapata valmistuu näppärästi uunissa hauduttamalla. Omena tuo pataan kivaa makua. Lisäkkeeksi keitetään riisiä.
- Kanapata:
- 1 rklöljyä
- 1 pktbroilerin paistileikkeitä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 3 omenaa
- 2 porkkanaa
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlcurryjauhetta
- 1 rkl(dijon)sinappia
- 3 rklsoijakastiketta
- 1 prkruokakermaa + 3 dl vettä
- Riisi:
- 1 psbasmatiriisiä
Lisää samanlaisia reseptejä
VuokaruokaPatareseptitLaktoosittomat reseptitLaatikko- ja vuokaruokareseptitUuniruokareseptitArkiruokareseptitGluteenittomat reseptit