- Kuori ja paloittele porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet.
- Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota porkkanoita, sipuleita ja punakaalia muutama minuutti sekoitellen.
- Mittaa kattilaan vesi ja lihafondi.
- Mausta keitto valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla, sokerilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja laakerinlehdillä. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia.
- Kuutioi palvikinkku noin 1 cm x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi. Lisää palvikinkkukuutiot keiton joukkoon.
- Kaada liemi punajuurien pakkauksesta keiton joukkoon. Pilko tai raasta punajuuret suikaleiksi. Lisää ne keittoon ja hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku.
- Tarjoa borssikeitto smetanan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo