1. Mittaa vesi isoon kattilaan kiehumaan. Lisää kattilaan lihafondi ja suola.
  2. Kuori ja kuutioi perunat kiehuvan veden sekaan. Keitä perunoita noin 10-15 minuuttia.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko tai raasta keittojuurekset. 
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia. 
  5. Lisää jauhelihan joukkoon sipulit ja keittojuurekset. Jatka paistamista hetken aikaa.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, juustokuminalla, kuivatulla oreganolla ja tomaattipyreellä.
  7. Kun perunat ovat kiehuneet noin 10-15 minuuttia ja ovat melkein kypsiä, niin lisää paistettu jauheliha ja juurekset kattilaan perunoiden sekaan. Jatka keiton hauduttamista vielä muutama minuutti. 
  8. Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu ja viimeistele keitto sillä.
  9. Tarjoile jauhelihakeitto ruisleivän kanssa. 
  Vinkki! Jos pilkot keittojuurekset raastamisen sijaan, niin lisää ne kattilaan kiehumaan perunoiden kanssa.