- Kuori ja kuutioi perunat ja porkkanat. Pilko keittojuurekset.
- Kuumenna iso kattila ja öljy.
- Lisää kattilaan perunat, porkkanat ja keittojuurekset. Kuullota juureksia muutama minuutti sekoitellen.
- Mittaa sekaan vesi, lihafondi, suola, laakerinlehdet ja maustepippurit.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15-20 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Kuutioi makkarat.
- Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää makkarat pannulle ja paista käännellen muutama minuutti. Mausta tomaattipyreellä.
- Kun perunat ovat kypsiä, niin sekoita makkarat keittoon.
- Viimeistele keitto persiljalla ja tarjoile ruisleivän kanssa.
Vinkki! Makkaroita ei ole pakko paistaa, voit lisätä ne ja tomaattipyreen keittoon kiehumaan muutaman minuutin ajaksi, kun juurekset alkavat olla kypsiä.