1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.
  2. Kuori ja lohko perunat, porkkanat ja lanttu. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Lisää perunat, porkkanat, lanttu, laakerinlehdet ja suola kiehuvaan veteen. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja sipulit. Paista noin 3 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja paprikajauheella.
  5. Kun perunat alkavat olla kypsiä, niin lisää keiton joukkoon tomaattipyree, ruokakerma ja paistettu jauheliha. Sekoita ja tarkista keiton maku sekä lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Hienonna puolikas ruukku persiljaa ja viimeistele tomaattinen jauhelihakeitto sillä.
Vinkki! Keiton voitte halutessanne maustaa myös chilillä.