- Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Suikaloi chili ja valuta maissit.
- Kuumenna kattila ja lisää tilkka öljyä. Kuullota perunoita, porkkanoita ja sipuleita hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella.
- Lisää sekaan vesi, tomaattimurska ja lihafondi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Kuumenna sillä aikaa paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja ruskista jauheliha pannulla. Mausta ripauksella suolaa.
- Kun perunat alkavat olla kypsiä niin lisää keiton joukkoon jauheliha ja valutetut maissit. Tarkista keiton maku ja hienonna vielä korianteri.
- Viimeistele keitto korianterilla ja tarjoa ranskankerman kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo