1. Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Suikaloi chili ja valuta maissit.
  2. Kuumenna kattila ja lisää tilkka öljyä. Kuullota perunoita, porkkanoita ja sipuleita hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella.
  3. Lisää sekaan vesi, tomaattimurska ja lihafondi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  4. Kuumenna sillä aikaa paistinpannu. Lisää tilkka öljyä ja ruskista jauheliha pannulla. Mausta ripauksella suolaa.
  5. Kun perunat alkavat olla kypsiä niin lisää keiton joukkoon jauheliha ja valutetut maissit. Tarkista keiton maku ja hienonna vielä korianteri.
  6. Viimeistele keitto korianterilla ja tarjoa ranskankerman kanssa.