1. Laita uuni kuumenamaan 225 asteeseen. Huuhtele perunat ja porkkanat ja lohko ne  leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja viipaloi kyssäkaali myös pellille. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, kuivatulla timjamilla sekä mustapippurilla.
  2. Paahda kasviksia uunissa noin 25-30 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Leikkaa porsaan filee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailija määrän mukaan. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kun kasvikset alkavat olla kypsiä, niin paista pihvit.
  5. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Paista pihvit tarvittaessa kahdessa erässä, jotta ne mahtuvat kunnolla pannulle.
  6. Lisää paistettujen pihvien joukkoon ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki tilkalla vettä ja lisää vesi kastikkeen joukkoon. Mausta sinapilla ja soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja pidä lämpimänä.
  7. Tarjoa porsaan fileepihvit paahdettujen kasvisten sekä kermakastikkeen kanssa.
Vinkki! Kermakastikkeen maustamiseen sopii kuivattu rakuuna.