1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa parsakaali nupuiksi, leikkaa myös parsakaalin kuorittu varsi viipaleiksi.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun pasta on melkein kypsää, niin lisää parsakaalit kypsymään noin 3 minuutiksi pastan sekaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle öljy ja broilerinsuikaleet. Paista noin 3-4 minuuttia. Lisää pannulle sen jälkeen sipulit.
  5. Jatka paistamista noin 2 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla sekä valkoviinietikalla. Lisää pannulle pesto ja ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki tilkalla vettä ja pyöräytä vesi pannulle mukaan.
  6. Purista kastikkeen joukkoon sitruunan mehua ja tarkista maku.
  7. Lisää sitten pannulle kypsä pasta ja parsakaalit.
  8. Tarjoile herkullinen broileri-pestopasta parmesanjuuston kera.