- Kuori ja raasta porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista käännellen 3-4 minuuttia.
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten isoon kattilaan.
- Lisää jauhelihan sekaan porkkanat ja sipulit. Jatka paistamista noin 3 minuuttia.
- Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, (savu)paprikajauheella ja valkoviinietikalla.
- Lisää pannulle tomaattipyree ja vehnäjauhot. Jatka paistamista hetki, niin että jauhot saavat hieman väriä.
- Kaada pannulle vesi koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita kastikkeeseen lihafondi ja hauduta noin 8-10 minuuttia välillä sekoitellen.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Ole varovainen pastan keittoajan kanssa, ettei pasta hajoa. Valuta kypsä pasta hyvin.
- Valmista salaatinkastike. Mittaa pieneen kulhoon öljy, valkoviinietikka, (dijon)sinappi, sokeri ja mustapippuri. Sekoita voimakkaasti.
- Huuhtele ja revi salaatti tarjoiluastiaan. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Kaada päälle salaatinkastike.
- Tarjoile perinteinen jauhelihakastike pastan ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo