- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, öljyllä ja kuivatulla rosmariinilla. Nosta pelti uuniin ja paahda perunoita noin 25-30 minuuttia.
- Muotoile jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pihvejä lautaselle odottamaan.
- Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi tai puolirenkaiksi.
- Valmista salaatinkastike. Mittaa pieneen kulhoon (dijon)sinappi, valkoviinietikka, öljy, suola ja mustapippuri. Sekoita voimakkaasti.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja viipaloi kurkku sekaan. Viimeistele salaatti salaatinkastikkeella.
- Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää sipulit pannulle ja paista käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja sokerilla. Jatka paistamista muutama minuutti niin, että sokeri karamellisoituu, eli saa hieman väriä. Jätä sipulit hautumaan miedolle lämmölle.
- Kuumenna toinen paistinpannu. Lisää pihvit pannulle. Paista molemmin puolin noin 8-10 minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä.
- Annostele lautasille paahdettuja perunoita ja jauhelihapihvit. Nostele pihvien päälle karamellisoitua sipulia. Viimeistele annokset salaatilla ja tarjoa heti.
Laktoositon - Gluteeniton
Perinteiset pannupihvit, karamellisoitua sipulia & perunoita (L,G)
Pannupihvit on klassikkojen klassikko! Valmiiksi maustettu jauhelihataikina helpottaa pannupihvien valmistusta. Voissa karamellisoitu sipuli kruunaa annokset.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo