1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, öljyllä ja kuivatulla rosmariinilla. Nosta pelti uuniin ja paahda perunoita noin 25-30 minuuttia.
  3. Muotoile jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pihvejä lautaselle odottamaan.
  4. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi tai puolirenkaiksi.
  5. Valmista salaatinkastike. Mittaa pieneen kulhoon (dijon)sinappi, valkoviinietikka, öljy, suola ja mustapippuri. Sekoita voimakkaasti.
  6. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja viipaloi kurkku sekaan. Viimeistele salaatti salaatinkastikkeella.
  7. Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää sipulit pannulle ja paista käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja sokerilla. Jatka paistamista muutama minuutti niin, että sokeri karamellisoituu, eli saa hieman väriä. Jätä sipulit hautumaan miedolle lämmölle.
  8. Kuumenna toinen paistinpannu. Lisää pihvit pannulle. Paista molemmin puolin noin 8-10 minuuttia, kunnes pihvit ovat kypsiä. 
  9. Annostele lautasille paahdettuja perunoita ja jauhelihapihvit. Nostele pihvien päälle karamellisoitua sipulia. Viimeistele annokset salaatilla ja tarjoa heti.
  Vinkki! Mausta karamellisoitu sipuli ripauksella kuivattua timjamia.