1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja laita vesi kiehumaan kukkakaaleja varten.
  2. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa nuput irti varresta, viipaloi rohkeasti myös varret sekä lehdet. Keitä nuput, varret ja lehdet suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta kukkakaalit ja lisää uunivuokaan.
  3. Mausta kukkakaalit paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Kaada sekaan ruokakerma ja juustoraaste. Sekoita ja paahda uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes pintaan on tullut kaunis väri.
  4. Valmista yrttiöljy. Hienonna valkosipulinkynsi ja persilja kulhoon. Pese lime ja raasta sen kuori sekaan, purista joukkoon myös limen mehu. Lisää vielä oliiviöljy ja ripaus suolaa. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Leikkaa porsaan filee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan.
  6. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää öljy ja paista pihvejä kuumalla pannulla molemmin puolin noin 2 minuuttia. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.
  7. Tarjoa pihvit yrttiöljyn ja kukkakaaligratiinin kanssa.