1. Mittaa vesi kiehumaan kattilaan. 
  2. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Pilko keittojuurekset.
  3. Lisää perunat, porkkanat, keittojuurekset ja lihafondi kiehuvaan veteen. Mausta suolalla, maustepippureilla ja laakerinlehdillä. 
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 15 minuuttia niin, että perunat alkavat olla kypsiä. 
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Purista siskonmakkaroista nokareita pannulle. Paista makkaroita käännellen muutama minuutti. Mausta tomaattipyreellä ja kuivatulla yrttisekoituksella. Paista vielä muutama minuutti. 
  6. Lisää siskonmakkarat keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta keittoa noin 5 minuuttia, kunnes perunat ja siskonmakkarat ovat kypsiä.
  7. Hienonna keittojuuresten mukana tullut persiljatupsu.
  8. Viimeistele keitto persiljalla ja tarjoile ruisleivän kanssa. 
Vinkki! Kuori ja pilko keiton juurekset kylmään veteen jääkaappiin jo edellisenä iltana, näin keitto valmistuu nopeammin.