Burgerit vönerillä & paahdettuja perunoita
Hampurilaiset täytetään rapeilla vöner-lastuilla, marinoidulla punasipulilla ja raikkaalla kaalisalaatilla.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tl(savu)paprikajauhetta
- Marinoitu punasipuli:
- 1 punasipuli
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 tlöljyä
- 2 tlsokeria
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- Coleslaw:
- 1 pala valkokaalia
- 2 tlsokeria
- 0.5 tlsuolaa
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 prkvegaanista majoneesia
- Majoneesi:
- 0.5 prkvegaanista majoneesia
- 0.5 tlchilijauhetta
- Vöner:
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 rklöljyä
- 2 pktVöner-lastuja
- Lisäksi:
- 1 pshampurilaissämpylöitä