“Chashushuli” hernispata paprikoilla & keitettyjä perunoita
Tämä resepti on saanut inspiraation georgialaisesta keittiöstä. Ruoka muistuttaa gulassia ja on täynnä makua. Hernis toimii tässä reseptissä täydellisesti proteiininlähteenä.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 0.5 tlsuolaa
- Pata:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 chili
- 2 punainen paprika
- 2 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlpaprikajauhetta
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- ripaus sokeria
- 1 tlkkirsikkatomaatteja mehussa + tilkka vettä
- 5 dlvettä
- 6 dl hernistä
- 1 tlsuolaa
- Viimeistelyyn:
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku persiljaa