Ruokaboksi

“Chashushuli” hernispata paprikoilla & keitettyjä perunoita

Tämä resepti on saanut inspiraation georgialaisesta keittiöstä. Ruoka muistuttaa gulassia ja on täynnä makua. Hernis toimii tässä reseptissä täydellisesti proteiininlähteenä.

Clock Icon40 min

Perunat:
1 kg perunoita
0.5 tlsuolaa
Pata:
1 sipuli
2 valkosipulinkynsi
1 chili
2 punainen paprika
2 rklöljyä
0.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlpaprikajauhetta
2 tlkuivattua yrttisekoitusta
ripaus sokeria
1 tlkkirsikkatomaatteja mehussa + tilkka vettä
5 dlvettä
6 dl hernistä
1 tlsuolaa
Viimeistelyyn:
1 ruukku korianteria
1 ruukku persiljaa

Lisää samanlaisia reseptejä