Herkullisia falafeleja & taboulleh-salaattia
Kotimaisen perheyrityksen Baba Foodsin valmistamasta falafel-taikinasta valmistat itse näppärästi maistuvat falafelit. Lisäkkeeksi kotimaisesta kaurasta valmistettua taboullehia, johon raikkautta tuovat Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatit ja kurkku.
- Taboulleh:
- 300 g kauranjyviä
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 kurkku
- 1 tlkuivattua oreganoa
- ripaus sokeria
- ripaus suolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 rklöljyä
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 psminttua
- Kastike:
- 1 prksoijagurttia
- 0.5 tl(savu)paprikajauhetta
- ripaus suolaa ja sokeria
- Falafelit:
- 1 pktfalafel-taikinaa
- 4 rklöljyä